Marras/joulukuussa tehtiin taas tuloksia, saatiin titteliä ja terveitä koiria :):

Nana kisasi Maxi2-luokassa ja napsi taas niitä vitosia kaksin kappalein OKK:n kisoissa. Nyt suurin osa niistä vitosista on tullut kepeiltä, joten siihen kiinnitämme huomiota treeneissä.

Qojotes Sweet Strawberry has competed agility competitions Maxi2-class and this time we get 2 x 5,00.

0.jpg

Diva kävi Helsingissä vuoden voittaja näyttelyssä ja tämä oli hänen ensimmäinen näyttely veteraaniluokassa. Lauantaina 6.12. Diva oli ROP-veteraani ja sai yhden tittelin lisää eli on nyt myös Helsinki Veteraani Winner-14, Diva oli myös PN4. Kuvat 7.12.2014:Pia Koskinen

Sysisalaman Diiva get new titel: Helsinkin Veteran Winner -14 judge Mats Lindborg.

Diva9vee3.jpgDiva9vee.jpgDiva9vee2.jpg

Joulukuulle varattiin Qojotes-kasvattien kanssa oma treenivuoro. Mukana tässä kuvassa: Diego, Candy, Pahis, Maisa ja Mara.

Qojotes-team has own training hour. This time with us was: Qojotes Voodoo Chief, Qojotes Vanilla Storm, Qojotes Ultima Thule, Qojotes Umbra Bella and Qojotes Vagabond Girl

kaikki.jpg

Maisa ja Mara ja nätotreeniä

Mara3.jpg

Mara agiliitaa...

Mara1.jpgMara2.jpg

Maisan vuoro...

Maisa3.jpgMaisa2.jpgMaisa1.jpg

Candy ja menee lujaa...

Candy1.jpg

Candy2.jpg

Candy7.jpgCandy5.jpg

Diegon vuoro...

Diego2.jpgDiego4.jpg

Pahis poseeraa...

Pahis3.jpgPahis4.jpg

ja tässä kuvassa Chili ja Duudson. Chili kävi terveystutkimuksissa: A/A lonkat, 0/0 kyynärät ja puhtaat silmät. Myös Vieno on käynyt silmätarkissa ja ne olivat puhtaat :)

This picture is Love Love Love Av Vikholmen and Bohemian Rhapsody Av Vikholmen. Chili get her health results: A/A hips 0/0 elbows and healthy eyes. Also Qojotes Chocko Storm checked eyes and was healthy :)

IMG_7075.jpg