618821.jpg

Siinäpä nuo otsikossa viime päivien huipennukset. Jännin paikka, joka pisti sydämen tykyttämään oli tuo tiistain jälkitreenit. Treeneissä kävimme ryhmän ensimmäisenä, Divan kanssa ajamassa jäljen. Janalähtö oli hieman taas hakusessa ja sitä myöten eka keppi jäi huomaamatta. Toista kulmaa myös haettiin enemmän, loppujen lopuksi Diva sai ajettua jäljen loppuun ja varsinkin viimeinen keppi nousi hienosti risukasan keskeltä. Palattuamme autollepäin huomasin tiellä kyykäärmeen. Taisin sanoakin ääneen, ennenkuin tajusin sen oikeasti, että onko tuo käärme? Diva juoksenteli edellä irti ja tietysti kohti sitä paikkaa missä kyy makoili tiellä. Aloin huutaa Divalle, että tänne ja tietysti Diva oli ehtinyt juuri siihen kohtaan missä kyy makoili ja Diva pysähtyi minun huudon kuullessa melkein kyyn päälle. Silloin hieman säikäytti, että nyt se tietysti ehtii pistää. Diva lähti tulemaan juoksulla takaisin, ei itse edes huomannut kyytä. Ja pääsin säikähdyksellä. Luulen, että kyy oli hieman talvikohmeessa, sillä se ei lähtenyt Paulan tömistelyistä ja hiekkapöllyistäkään mihinkään vaan pysyi jääräpäisesti paikoillaan.

Hieman emmittiin, mutta uskaltauduimme vielä ajamaan Piun ja Poppasen jäljen. Kyykäärme oli siirtynyt tien toiselle puolelle ja onneksi emme törmänneet muihin käärmeisiin.

Tänään saimme kotipihalle treenikavereita ja harjoittelimme pihalla hieman agilityjuttuja. Divan kanssa tehtiin pieniä ratapätkiä ja keppejä, jotka menivätkin ihan sujuvasti ajatellen, etten itse vielä pysty juoksemaan. Poppa ja Jade eivät ole juuri esteitä harjoitelleet. Poppakin otti hyppytreeniä ja hyvin hyppäsikin. Putki meni myös sujuvasti läpi. Rimat pysyivät ylhäällä ja Poppiskalla näyttäisi vauhtia riittävän tähänkin lajiin :) Jadelle otettiin ensin hyppyä. Koska se oli ihan uusi juttu, laskettiin rima ensin ihan 10cm korkeudelle. Pikku hiljaa nostettiin rimakorkeutta ja lopulta myös Jade hyppäsi 50cm:n hyppyä. Hienoa. Toinen uusi ja outo asia oli putki. Minulla on harjoitusputki, ehkä 1,50 pitkä. Koska Jade oli sitä mieltä, että tuosta en noin vaan menekään läpi ja Elina-äippä on paljon mukavampi kaveri. Teimme niin, että litistimme putken renkaaksi. Kun se sujui, venytettiin putki puolipituuteen ja lopulta koko putki suoraksi. Ihan selvästi Jade jo innostui asiasta ja se olikin ihan hauska juttu. Ensimmäinen treeni meni siis oikein mukavasti. Agitreenien jälken käytiin vielä soramontuilla lenkillä. Kiitokset treeni- ja lenkkeilyseurasta Paula ja Elina. Otetaanpa joskus uusiksi!