Jälkeilemässä tänään. Meille oli tehty aloluokanpituinen jälki, paljon kulmia ja 6 keppiä. Diva lähti hyvin viistojanalähdön. Ajoi jäljen, välillä jäljesti tuulen takia hieman jäljen sivussa, mutta joka kerta bongasi kepin ja toi sen minulle. Myös kulmat selvitettiin hyvin. Eli kaiken kaikkiaan erinomainen jälki.

Treenasimme myös esineruutua. Ensimmäisen esineen toi hyvin. Toiseen lähetykseen tein sen mokan, että lähetin samasta kohtaa uudestaan ja Diva pyöriskeli paljon sitten siinä samassa kulmassa mistä edellinenkin esine oli löytynyt. Tuli sitten pyörimään ruudun alkupäähän ja päätin lähettää Divan sitten uudestaan. Diva löysi kuin löysikin myös toisen esineen, jonka toi minulle.

Illemmalla otimme sitten pieniä tokojuttuja omalla pihalla. Seuraamisia, käännöksiä, liikkeestä istumista, maahanmenoa, noutoa. Olen myös hommannut ison patukan, jolla kokeilin eteenmenoa meidän pellon yli. Vietiin patukka yhdessä pellon toiseen päähän. Lähetin koiran ja hyvin Diva sinkosi suoraan patukalle. Tokotreenien jälkeen vielä puomi-ja A-este kontaktitreenit, jotka myös onnistuivat kerralla.

Mutta mitäs tästä kuvasta sanotte, löysin arkistoista Venlan pentukuvan...olikohan joku aika suloinen 8 vuotta sitten  :). Venla-Welli-Weeruskalla on siis tiistaina 8 vuotis-syntymäpäivä. Onnittelempa itse jo etukäteen, sillä näitä blogipäivityksiä ei tule joka päivä tehtyä. Yritän muistaa Wenluskaa erityisherkulla kyseisenä päivänä!

676200.jpg