Tänään kolme kojoottia kisaamassa. Nana (Qojotes Sweet Strawberry) kahden kuukauden tauon jälkeen taas agikisoissa. Ja hyvinhän se meni, vaikka tulossaldo ei ihan nollia ollutkaan. Olemme Nanan kanssa nyt 2 kuukautta treenanneet sitä, että kehästä ei lähdetä seurustelemaan vaan töitä tehdään vain minun kanssa. Ja kun treeneissä olen nyt ollut luottavaisin mielin asian suhteen, uskaltauduin ilmoittamaan Nanan kisoihin. Tänään Kajaanissa sitten Maxi1-luokassa eka startti saldo 5vp. Harmillisesti kepeillä ajautui toiseen väliin. Toinen rata oli hylky. Mutta toinenkin rata oli kaikenkaikkiaan oikein mukava rata. Joten olemme taas ilmoittautuneet seuraaviin kisoihin parin viikon päästä :)

Siskotyttö Sohvi (Qojotes Shangri-La) taas teki Kajaanissa eka agiradalta Maxi2-luokassa 0-tuloksen, yliaikaa tuli hieman, joten sitä LUVAa siitä ei tullut, ja sijoitus hienosti 2.

Sohvi kisasi myös Iisalmessa 10.08. ja teki myös sielläkin kaksi 0-rataa. Toisessa sija 1/10 aika +1,42 ja toinen sija 3/9 aika +1,35. Hienoa! Kunhan Sohviin saadaan vielä ripaus vauhtia ja Pia ei varmistele kontakteja liian pitkään niin saadaan niitä uupuneita sekunteja kiinni!

Sitten nuoremmista kojooteista. Kisauransa korkkasi tänään Pääsky (Qojotes Cheery Rainy Day) Oulussa tokokisoissa ja hienosti alokasluokassa 1-tulos pisteet 178,5 ja sijoitus 3/9. Hyvä Paula ja Pääsky!