Blogisihteerin päivitykset ovat jääneet tällä viikolla vähille. Ja syystäettä kisajännitys on ollut karmeaa.

Agiliito-treeneissä olemme kyllä käyneet ti, ke ja to ja hyviä treenivinkkejä ollaan saatu mitä treenailla enemmän. Keinu on ainut mitä ei vielä osata ja sitä treenataan nyt niin, että keinun jälkeen lähetetään koira putkeen. Eli kun keinu rämähtää niin siinä vaiheessa Diippa on jo putkessa ja putken jälkeen lentää pallo. Eli Diipalle ei jää aikaa miettiä noita rämähdyksiä vaikka niitä siinä juostessa kuuleekin. Uskon, että tämä treenaustapa tuottaa jossain vaiheessa tulosta.

Bh-koetta varten on otettu joka päivä pikkuteeniä ja olin aika luottavainen siihen, että Diva osaa liikkeet. Tänään sitten olimme itse kokeessa ja minä aloitin oman kisajännityspanikoinnin jo perjantaina. Aivan karmeaa tämmöinen jännitys! Koskaan en ole agikisoissakaan tällälailla jännittänyt.

Toko-osuus oli aamukostealla nurmikentällä ja meidän aloitus ei mennyt ihan niinkuin suunnittelin. Divahan on aina ollut hajujen perään ja nyt tämä kostea nurmikenttä olikin ihanan tuoksuinen ja seuraaminen hihnassa oli vain hetkittäin niin, että Diva seurasi minua eikä haistellut. Itsellä pientä paniikkilisäystä kun alku oli tälläinen. Vapaana seuraaminen oli jo paljon parempaa kuin hihnaseuraaminen. Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo oli hieno. Paikallaolossa Diva kyllä pysyi, mutta jälkeenpäin sain tietää, että oli noussut heti seisomaan kun jätin sen, oli sitten kyllä painunut takaisin maahan. Onneksi en tiennyt tästä sillä olisin taas panikoinut lisää. Pääsimme kuitenkin tottisosuudesta läpi. Kaupunkiosuuskin jännitti, mutta siellä Diva oli hienosti ja tuomarikommentin mukaan jopa virtaisa tapaus.

Mutta vaikkei tuo toko mennytkään ihan niinkuin treeneissä niin BH-koe meni kuin menikin läpi. Ja tuomarin kommentti oli kauniisti sanottu...viimeistelyä vaille valmis :)

885857.jpg

Heh. Oli pakko vielä lisätä tämä kuva näin illalla vielä! Diva sai palkinnoksi hyvin tehdystä työstä raejuustoherkkua. Sotku oli sen mukaista ja ilme kuvassa on aika mainio kun herkkua vielä yritetään kuonosta nuolla pois. Tämä kuva taitaisi sopia myös Kirsu-aiheeseen kuvaviikkohaasteeseen mainiosti.