Jeee! Sieltä se napsahti viimenenkin ykköstulos alo tokokokeesta ja hienosti sijoituttiin vielä ensimmäisiksi! Eka alo tokohan meillä oli 2.6., toinen 6.6. ja sit tänään 29.6. joten kuukaudessa siis 3 kisaa ja 3 x 1-tulos.

Tänään ylimääräistä hikoilua tuotti jo pelkästään kuuma seisova ilma. Toinen mitä jännitin etukäteen oli se, että tuolla Tassutörmällä on ollut kamalasti hyttysiä ja mäkäräisiä. Kuumuus hieman vähensi niiden määrää, mutta silti jännäsin, et jos ne kovin kiusaa paikallaolossa, häiriintyykö Diva siitä. Mutta ei. Diva oli tosi skarppina koko paikallaolon.

Ja näin me jaksettiin tänään totella:

Luoksepäästävyys 10

Tällä kertaa Diva nousi seisomaan ja astui askeleen tuomaria kohti, mutta seisoskeli siinä rauhallisena tutkailun ja rapsutuksen ajan, joten tästä napsahti täys 10.

Paikalla makaaminen 10

Meni hienosti.

Seuraaminen kytkettynä 8

Verrattuna aikaisempiin tokokokeisiin, seuraaminen oli nyt ailahtelevampaa. Kontakti hävisi ajoittain ja istui vinoon liikkeen pysähdyksissä.

Seuraaminen taluttimetta 8

Tässä oli pätkittäin hyvääkin seuraamista, ja välillä kontakti sit taas katosi.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10

Tämä meni hyvin näpäkästi.

Luoksetulo 9

Luoksetulossa jäi jostain syystä melkein metrin päähän minusta. Muuten ok liike.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 8

Pysähtyi hyvin. Palatessani koiran sivulle Diva jostain syystä "väisti minua sivullepäin ja viimeinen perusasento istumisessa oli sit vino.

Estehyppy 9,5

Diva jäi steppailemaan hypyn taakse : )

Kokonaisvaikutus 10

Hyvä me! Pisteitä tänään 180p. ja se tavoiteltu TK1 on siis totta : ) Sijoitus 1/7.

Today we have our third obedience competition with Diva in this month. 3 competition and 3 results in great points. So Diva get today also title TK1 (witch means like T=Obedience K=Tested 1=beginner class). Diva get 180points (max 200points). Weather was hot and many dogs get tired. So those our points was enough to win hole class today : )