Divan kanssa käytiin tänään starttaamassa taas epävirallisissa agilitykisoissa. Divan kanssa mentiin nolla-rataa(tuhatta ja sataa :)) kun esteenä seuraavana oli pussi, joka olikin outo. Eikä ihme, sillä pussin harjoittelu on jäänyt ja sitä on kokeiltu viimeksi viime talvena! Diva siis tuli pussin suulta takaisin eikä mennyt läpi. Hetken ajatuksen jälkeen, otanko uudestaan, päätin jättää sen myöhemmälle harjoittelulle ja huikkasin tuomarille, ettei osata tätä ja jatketaan matkaa, jäljellä oli enää pari hyppyä. Diva on aika nopea, sillä vaikka pussilla meni ylimääräistä aikaa niin silti loppuaika oli 27s ja ihanneaika oli 54s!! Pujottelu Divalla on nopea ja se haukahtelee kun on niin kiire,kiire...:) Mutta hauskaa oli ja hyvällä mielellä jatketaan taas treeniä...parin viikon päästä olis taas epäviralliset.

Agiliiton lisäksi olemme nyt treenanneet BH koetta varten. Tänään kävimme vielä epävirallisten jälkeen ottamassa pieniä treenipätkiä kentällä missä oli muitakin koirakoita treenaamassa. Paikallaolossa Diva pysyi vaikka muut juoksentelivat kentällä. Nyt alkaa itselläkin jo olla luottamusta siihen, että Diva tosiaan pysyy paikallaolossa, siinä ollaan kyllä viime talvesta edistytty. Seuraamiset eivät olleet niin skarppeja ja luulenpa että tämä kuumuus verotti tarkkuutta. Hyppyytin vielä PK-estettä alemmalla korkeudella ja muutamien toistojen jälkeen sekin alkoi jo mennä ok. Liikkestä istuminen meillä teettää vielä töitä, sillä Diva sujahtaa niin nopesti aina maahan, etten tahdo ehtiä reagoida siihen. No jospa sekin toistojen kautta alkaa sujumaan. Saatiin samalla ampumisharjoittelua, sillä paikalla ammuskeltiin. Eipä se Diva ainakaan noihin paukkuihin mitenkään reagoinut.

Kaiken kaikkiaan hyvä päivä tänään. Huomenna joudun taas lähtemään työmatkalle ja olen vasta lauantaina kotona. Sunnuntaina on tytön konfirmaatiojuhla, joten treenit loppuviikolle taitavat jäädä vähemmälle.