Vuoden 2012 muistelua:
Omat koirat:
Sysisalaman Diiva eli Diva kävi vain yhdessä  näyttelyssä, jossa sijottui kuitenkin ollen PN3 erikoistuomarilla. Sen jälkeen olikin pentusuunnitelmat ja Tea-pentue syntyi 11.05. 1 poika ja 3 tyttöä.

Qojotes Sweet Strawberry eli Nana sai 2012 näyttelyistä CACIB:n ja Norjasta SERT:n. Nana on treenannut ahkerasti agilityä ja ensimmäiset viralliset kisat Nana starttaa heti 2013 vuoden alussa. Treenaamme myös tokoa ja jälkeä, joten tulevaisuudessa myös tavoitteena kisata muissakin lajeissa. Nana kävi terveystutkimuksissa lonkat B/B, kyynärät 0/0 ja terveet silmät. Nanalle tehtiin kesällä luonnetesti, mikä meni hienosti, loppupisteet 172.

Bohemian Rhapsody Av Vikholmen eli Duudson kävi vain yhdessä näyttelyssä Suomessa, ollen kuitenkin upeasti ROP erikoistuomarilla. Syksyllä Duudson kävi silmäpeilauksessa ja sieltä löytyi valitettavasti kaihi.

Divan pennut:
S-pentue:
Qojotes Shangri-La eli Sohvi kävi terveystutkimuksissa, lonkat B/B ja 0/0 kyynärät,. Näyttelyistä Sohvilla eka SERT ja samantien VSP. Sohvi on treenannut myös ahkerasti agilityä ja starttaa myös ensimmäiset agikisat 2013 vuoden alussa, samoissa kisoissa kuin Nana :)

Qojotes Sapphire eli Zeran terveystutkimukset: lonkat A/A. Zera asuu sporttisessa perheessä ja harrastaa kesäisin juoksulenkkeilyä ja talvisin vetohiihtoa. Joten täällä odotellaan josko Zera starttaisi ensimmäiset vetohiihtokisat tälle talvelle ;)

Qojotes Soul Brother eli Taavi kävi myös terveystutimuksissa. Lonkat A/A, kyynärät 0/0, terveet silmät. Taavilla löytyi välimuotoinen nikama. Nikamamuutos ei haittaa Taavin elämää.

Qojotes Sweet Surprise eli Sonicin terveystulokset: lonkat A/A, kyynärät 1/0 ja terveet silmät. Sonic kävi myös suorittamassa upeasti luonnetestin kesällä, pisteet huimat 240. Sonic harrastaa jälkeä ja pk-tottista. Joko saadaan Sonic BH-kokeeseen tälle vuodelle, ovat kyllä valmiita kisaamaan.

Tea-pentue:
Qojotes Chocko Storm eli Vieno nähdään varmaan ensimmäisenä näyttelyissä. Vieno on jo harjoitellut muutamissa mätsäreissä, joten mielenkiinnolla odotellaan tämän pikku-kaunottaren tuloksia.

Qojotes Tiger´s Daydream eli Hurja-poika saa päivät seurustella huskyfarmilla ja on oikein lupaava nuori mies kaikinpuolin. Toivottavasti myös Hurjaa nähdään näyttelyissä ja treenikentillä.

Qojotes Cheery Rainy Day eli Pääsky on jo aika pro noissa tokojutuissa, ohjaaja kun aivan hurahtanut kyseiseen lajiin. Pääskyn suorituksia olen jo saanut sivusta seurailla ja voiko nyt vähempää odottaa kuin tuleva tokovalio ;)

Qojotes The Emperor´s Bride eli Enni oli tosi aktiivinen ja ehti aloittaa niin toko- agility- kuin pelastuskoiratreenit ja kovasti oli odotuksia lupaavan koiran kanssa. Enni alkoi ontua vajaa 7kk iässä ja kun Enniä alettiin tutkimaan, tulos oli shokki, sillä Ennillä oli E/E lonkat. Ennillä alkoi olla kaatumisia, kipua lonkissa ja muutamassa viikossa Ennin terveys romahti ja Ennistä jouduttiin luopumaan.

Vuoteen 2012 mahtui paljon iloa, onnistumisia, hienoja tuloksia ja loppuvuodesta sitä suurta surua. Toivotaan vuodesta 2013 vähintään yhtä aktiivista ja enemmän näitä iloja ja onnistumisia.