Olimme Divan kanssa Pk-leirillä Vaalassa torstaista sunnuntaihin. Lajina meillä oli jälki ja sitä treenasimmekin joka päivä. Leirillä saatiin hyviä vinkkejä, erilaisia motivaatiotreenejä, janalähtöjä, esineruutua ja itse jälkeä jokaiselle päivälle. Leiri oli antoisa, mutta myöskin rankka sillä päivät olivat pitkiä ja ohjelmaa paljon. Leirillä saatiin vahvistusta siihen, että meillä alkaa olla maasto-osuus kisakunnossa. Nyt kun saataisiin vielä tottis viimeisteltyä. Itse asiassa ilmoitin "vahingossa" pienellä yllytyksellä itseni jälkikisoihin, jotka on jo kolmen viikon päästä, kääk.

Motivaatiota on kyllä nyt kovastikin treenata, mutta aina saan todeta sen, että raskas työ vie mehut ja ei vaan yksinkertaisesti jaksa niin paljon ottaa treeniä kuin haluaisi. Tietty se, että treenaamme useamman kerran viikossa agia rajoittaa jo ajallisesti mahdollisuuksia treenata myös muita lajeja.

Intoa puhkuen tässä muutamia tottisteluja Tassiksella heti leirin jälkeen seuraavana maanantaina:

1596941.jpg

Divan lähtö eteenmenossa...

1596939.jpg

...ja sieltähän löytyi patukka...

1596952.jpg

...liikkeestä maahanmeno (kuvaaja ei oikein pysynyt perässä :) )...

1596933.jpg

...seuraaminen juoksu-askeleilla...

1596926.jpg

...seuraamista...

1596930.jpg

...edelleen seuraamista, Diva meinaa tulla välillä hieman vinoon kuten kuvassa huomaa, mutta jos se kisoissakin olisi yhtä innokasta, tuo on pikkujuttu...

Ja treenit jatkukoon...