Nanan kanssa on liikuttu paljon ja tehty kaikenlaista. Eilen oltiin koko päivä jäljen piirimestaruuskisoissa keittiöapulaisina. Pitkä päivä Nanalle, kun oltiin aamu kahdeksasta puol viiteen. Nanalle oli eväät mukana ja makupaloja. Välillä kun oli luppoaikaa ja ooteltiin kisaajia metsästä treenailtiin omia juttuja. Ja olihan meillä siellä leikkikaverikin puoli vuotias Kessi kelpie : )

Nana kasvaa hurjaa vauhtia ja on melkein 7 kilon pötkylä. Ihan nätti siitä tulee, mutta on tytöllä kans luonnetta! Nana on reipas ja rohkea pentu, mutta auta armias jos neitiä mennään hämmentämään silloin kun on muut touhut kesken. Tulee sellaset murinat ja kauniit hampaat esille, että heikompaa hirvittää : ) Kunhan saadaan tuo rehvakas luonne ohjattua oikeeseen suuntaan niin hieno harrastuskoira siitä tulee. Innokas se on opiskelemaan! Ottaa ihanasti kontaktia ja makupalan toivossa jo osaa seurata, istua, mennä maahan, tulla luokse, pujotella, mennä putkeen, pyöriä...no, oikeasti se osaa vasta istua käskystä ja kaikki muu tehdään vielä makupalojen perässä : )

Sisarusten kuulumisia kuullaan ahkeraan ja mukavasti siellä on kaikilla menny ja haavereilta, kop kop, säästytty. Kaikilla on kohta ensimmäiset rokotukset ja käynti lääkärillä, meillä se on ensi viikon maanantaina.

Viime kuulumisten jälkeen sähköpostilootaan on tupsahtanut uusia kuvia, ihania!...

1283780702_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sohvi

1283780758_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Taavi