Päivitelläämpä taas viikon kuulumisia. Eilen kävimme treenaamassa esineruutua. Tehtiin kaksi kappaletta vähän kapiampia ruutuja. Toiseen ruutuun vietiin 2 esinettä valmiiksi ja toiseen taas eka esine jätettiin näöllä ja tiputettiin myös toinen esine tähän. Eli 2 esinettä molemmissa ruuduissa. Diva haki eka esineen hyvin ja luovutuksessa tiputti esineen eteeni eli se olisi voinut olla parempi. Loput esineet toi hyvin eteen ja luovutukset meni niinkuin pitikin. Ihmeen hyvin Diva hakeutuu ihan ruudun perällekin, jos muistelee eka kesää kun se ei meinannut millään mennä tarpeeksi kauas.

Jari on tekaissut meille oman keinun ja nyt olemme sitä noin viikon ajan treenanneet joka päivä omalla pihalla aamulla ja iltapäivällä. Divan saa ruoan aina kun on mennyt keinun. Nyt se alkaa jo oivaltaa idean, ja tietää mitä tapahtuu, kun mennään ruokakupin kanssa pihalle. Pikkuhiljaa temppuilut keinun puolivälissä ovat vähentyneet ja voinpa jo kehua, että eilisestä on menty keinu ilman persuksille tuuppimista, yes! Diva suoritti keinun siis ihan omin jaloin. Opetellaan ensin tuo oma keinu, se on nimittäin vähän matalampi kuin virallinen keinu. Kunhan oppii tuon keinahduksen tekniikan ja Diva saa itsevarmuutta siihen. Kyllä tää tästä.

Tänään käytiin spurttaamassa yksi hyppyrata OKK:n kisoissa. Ja hemmetti, olis ollut hyvä rata jos ois itse ollut tarpeeksi skarppina ja käskyttänyt koiraa kunnolla heti alusta asti. Otin Divan vastaan kakkoshypyn takaa, eka rima alas ja kun liikahdin jo kohti kolmatta hyppyä tulikin kielto toiselta hypyltä sillä Diva rynni minun luokse. Siitä sitten hyppy  ja putkeen ja taas huolimattomastti ohjasin seuraavalle hypylle kun oma kroppa oli jo menossa kepeille, siitä taas kielto hypyltä. Eli neljän esteen jälkeen saldo 15vp. Heh. Päätin loppuradan ottaa tiukasti koiran hallintaan, käskyttää kunnolla ja samalla kuitenkin malttaa omaa ohjausta, etten vedätä koiraa ja vau, loput 16 estettä mentiin puhdasta rataa, rimat pysyi kaikki ylhäällä. Eli radasta jäi sitten ihan hyvä fiilis!...Harjoittelemma kisoja taas toukokuussa lisää.