Loppuviikko lomailtiin Kajaanissa. Torstaina kävimme seuraamassa agilitykisoja ihan turistina. Perjantaina käytiin Kajaanin Paavolan kentällä ottamassa tokoa. Tokotreenit meni ihan mukavasti. Paikallaolot ovat olleet varmoja. Pitemmissä seuraamispätkissä Diva menee liikaa sivuttain, mutta näistä pilkunviilaamisista en ole stressannut, koska tavoitteena ei ole lähteä tokouralle. Treenaamme pk-puolen tottista ja ehkä joskus osattais sen verran, että saataisiin koulutustunnus...josko ensin saataisiin tuo BH-koe läpi :)

Tänään ajelimme Kuopin näyttelyn kautta ja siellä Diva sai ERI:n ja oli lopulta PN2 ja sai vara-SERT:n. Diva esiintyi hyvin. Kiitos Marikalle, joka oli hyvä handleri. Diva on nyt ollut muutamat viime näyttelyt taas se oma varma eikä ole ollut tuomarien kopeloinneista moksiskaan. Juoksun jälkeenhän Diva oli tosi herkkis ja kiemurteli tuolla kehissä...mutta onneksi se oli väliaikaista.

Treenit nyt taas lisääntyvät, kun työt ja arki alkaa. Katselin tuossa kalenteria, huomenna mettä/bh-treenit, tiistaina agi-kurssi, keskiviikkona epäviralliset agikisat...kalenteri alkaa taas näyttämään normaalilta :)