Moottoripyörä reissusta toipuminen otti useamman päivän, mutta eipä stressiä, kun kerran lomalla ollaan. Pikkuhiljaa Divan kanssa palaillaan normaali treenirytmiin.  Olemme nyt käyneet jäljestämässä, tokoilleet ja agiliitattu.

Jäljellä käytiin Sisin kanssa. Piulle ja Divalle tehtiin samantyyliset jäljet, paljon kulmia, 6 keppiä ja vino janalähtö. Divalle löysi kaikki kepit. Keppi-ilmaisua pitäisi vielä saada paremmaksi. Diva kyllä nostaa kepin, mutta pitää sitä suussaan vain muutaman sekunnin, sylkäisee ulos ja tulee hakemaan makkaraa. Eli voisi tuoda sen kepin minulle asti. Ilma oli kuuma ja vauhti oli epätyypillistä Divalle, eli mukavan verkkaista. Toisaalta eipähän rynniny noiden keppien yli. Hyvät mieleenpalautustreenit.

Tottiksessa ollaan otettu pieniä pätkiä ja vähän kaikkea. Paikallaolo aloitettiin minuutin makuulla jalkapallokentällä, missä ei paljon häiriöitä ollut. Se menikin mainiosti. Luoksetulo oli hyvä. Välillä Divalla menee istu ja maahan sekaisin eli jääviä liikkeitä en nyt ole tehnyt vaan ihan erikseen noita käskyjä. Ja maahanmenoon yritän saada vauhtia lisää.

Agitreenissä on otettu pujottelua eri kulmista ja ne Diva jo osaakin aika hyvin. Ilmoittauduin nyt Mikko Aaltosen kontaktiestekurssille, joka alkaa tiistaina. Periaatteessa Diva osaa puomin ja A:n kun ne tehdään yksittäisenä esteenä. Haluan vielä vinkkejä missä vaiheessa meillä kannattaa ottaa ne radoille mukaan ja keinuahan Diva ei vielä osaa, eli se mennään opettelemaan.

Otin huvikseen pitkästä aikaa myös Venlan kanssa agilitya, ja on ne niin erilaisia vietäviä. Diva on kuuliainen ja tarvii vielä rohkaisua radalla, on heti kädessä kun käsken. Venla taas menee tuhatta ja sataa, ei kysele eikä kuuntele, kuumuu kun jarrutetaan vauhtia. Ja massaa sillä on Divaan verrattuna tuplasti ja meno...se on kuin juna, suorastaa vyöryy tuolla radalla. Eli Venlaa täytyy käskyttää koko ajan tiukasti että pysyy käsissä...huh huh. Mutta hauskaa sillä oli :)