Urakoimme tällä viikolla toisetkin alo-kokeet. Diipa-Daapa teki ylläreitä liikkeissä, mutta pisteet paranivat edellisestä koska yhtään nolla-liikettä ei tullut. Saimme jo toisen ykköstuloksen alo-luokasta, Jeee!

Liikkeet osa-alueittain:

Luoksepäästävyys 10. (Tillgänglighet 10 Betyg)

Diva istui ku tatti eikä juuri noteerannut tuomarin kopelointia. Tuomari sanoi, että olimme tätä harjoitelleet. No, ei juuri olla, mutta voihan sillä olla jotain merkitystä, että Diva on käynyt niin paljon näyttelyissä koplattavana, että on jo tottunut tälläiseen eikä enää välitä.

Paikalla makaaminen 10. (Platsliggande 10 Betyg)

Seuraaminen kytkettynä 9,5. (Linförighet 9,5 Betyg)

Perusasennot olivat välillä vinoja, muuten nättiä seuraamista.

Seuraaminen taluttimetta 9. (Fritt följ 9 Betyg)

Samoin tässä. Viimeisen perusasennon jätti tekemättä, kun takana joku koira alkoi haukkua ja kääntyikin katsomaan mitä tapahtuu.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9. (Ligg under marsch 9 Betyg)

Edellisen kokeen nolla sai minut varmistamaan liikkeen ja sanoinkin maahan-maahan. Tuomari tätä naureskeli ja olisi kuulema mennyt yhdelläkin käskyllä.

Luoksetulo 8. (Inkallning 8 Betyg)

Heh, edellisen kokeen bravuuri oli tämän kokeen ylläri. Diva tuli lujaa, teki edessäni ihme loikan ja pyrähti suoraan sivulle istumaan. Ihmeloikasta pari pinnaa pois. Taisi olla minulla hölmistynyt ilme : ) Ilmeisesti Diva ennakoi, sillä tiistaina oli edellinen koe ja emme juurikaan tehneet mitään tokotreeniä tässä välissä.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9. (Stå under marsch 9 Betyg)

Jäi hyvin. Jostain syystä palatessani koiran sivulle tuli askeleen pari minua vastaan?

Estehyppy 10. (Hopp över hinder 10 Betyg)

Meni hyvin.

Kokonaisvaikutus 10. (Helhetsintryck 10 Betyg)

Tuomarin mukaan iloista tekemisen meininkiä ja koira oli hyvin vireessä. (Minusta hieman liikaa, silloin tekee noita pieniä huolimattomuusvirheitä, kuten vinot perusasennot).

Kokonaispisteet 185p. riittivät siis ykköstulokseen ja sijoitus tänään 2/11.

Diva´s second obedience competition went well. Points was 185/200 and she get 1st Price.