Viikonloppu meni Helsingissä Agilityn MM-kisoissa. Ja kannatti kyllä lähteä! Paikan päällä oleva tunnelma oli huikea kannustettaessa suomalaisia. Ja kannustusta ja tsemppausta annettiin taputuksin myös niille, jotka epäonnistuivat. Hyvä me, uskon, että kaikki kaukaa ulkomailta tulleet saivat kisoista kuitenkin mukavan matkamuiston. Perjantaina seurasimme tiiviisti maxi-koirien joukkuekisaa. Ja enpä olisi uskonut etukäteen, että minusta tulisi Brassi-fani! Siis uskomattoman taitavia ohjaajia upeine koirineen veivät Maxi-koirien maailmanmestaruuden ja hermot pitivät hyppyradan johtopaikan jälkeen myös agilityradalla. Vau! Brasilialaisten joukkueessa oleva Dino bordercollie hauskuutti vielä yleisöä omilla bravuuritempuilla ja mm. kumarsi kauniin kiitoksen yleisölle : )

1945279.jpg

Tunnelmaa Helsingin jäähallissa.

1945264.jpg

Yksilökisoissa Maxi-koirien mestaruuden vei "ajallisesti ylivoimaisesti" USA:n bordercollie Juice ja ohjaaja Marcus Topps. Seuraavat kymmenisen koiraa kun olivat sekunnin sisällä.

1945270.jpg

Suomen bordercollie Yoko ja Jouni Orenius puristivat itsensä hienosti MM-3:ksi! Upeeta!

1945282.jpg

Ava ja Mikko olivat viimeisissä agilitykisoissaan. Ava jää nyt 10-vuotiaana viettämään eläkepäiviä. Heille tuli valitettavasti hyppyradalta hylky.

1945271.jpg

Kisoissa oli mukana yksi ainut groenendael. Kuvan edustajat Latviasta Alexa ja ohjaaja Evija Ziemele.

1945275.jpg

Kisoissa oli yllättävän paljon "pieniä" rotunsa edustajia. Bordercollieta oli mediluokassakin kuusi kappaletta. Maxeissa oli tälläinen pienikokoinen mali Kroatiasta.

1945268.jpg

Tämä koira poseerasi yleisölle : ) useampaankin otteeseen radalla.

1945276.jpg

Ja myöskin tämä partis hauskuutti lennokkaalla "omalla" radalla yleisöä.

Mukavaa oli. Ja samalla pääsi viikonlopuksi rentoutumaan ja irtautumaan arjesta.