Tänään siis OKK:n agilityn epävirallisissa petrattiin eilistä agilityrataa vielä paremmaksi ja tänään siis jälleen nollarata ja sijoitus 1. Kisa oli yhtä tiukkaa ajallisesti niinkuin eilinenkin ja kakkoseksi tulleet Virve ja Myrsky hävisivät vain 0,27 sekunttia. Mutta hauskaa oli molemmilla.

Kävimme myös kokeilemassa pujottelu-mestarikisaa. Siellä 5 parasta eli nopeinta pujottelijaa pääsee finaaliin taistelemaan Pujottelumestari-tittelistä. Sitä en tiedä kuinka nopeita loppujen lopuksi olisimme olleet, sillä emme jääneet kisapaikalle odottelemaan. Finaali olisi ollut viimeisenä kisana ratojen jälkeen. Ratapätkä mikä mentiin Divan kanssa sujui 3,50s aikaan kun siihen mennessä olimme toisena ja johdossa oli kelpie 0,05sekuntia meitä nopeampana. Eli ei se mölli-Diippa ainakaan hitaimmasta päästä ole. Ääntä siitä kyllä lähtee sitäkin enemmän :)

Radan jälkeen otimme vielä BH-kokeen liikkeitä pätkissä. Nyt jäävissä liikkeissä Diva pysähtyi hyvin istumaan pienellä vartaloavustuksella. Liikkeestä maahanmeno ei mennytkään maahan vaan hiipparoi mukana. Tätä ei olekaan treenattu kun meinaa mennä istu käskyllä maahan. Toisella keralla meni sitten kyllä maahan liikkeestä, mutta ei nämä kumpikaan edelleenkään ole mitään varmoja liikkeitä. Otin nämä koemielessä seuraamisen yhteydessä, mutta tarkoitus olisi ottaa nyt vain pelkkää istu ja maahanmenoa liikkestä ilman seuraamiseen yhdistettynä. Teimme myös erilaisia seuraamispätkiä, käännöksiä ja kaarroksia. Luoksetulo oli hyvä, istui suoraan eteen.

Huomenna taas agitreenit. Lauantaina mölli-seuramestaruuskisat. Joten tämä viikko on aika agilitypainotteinen.