Nyt alkaa jo vähän jänskättää tuo huominen tähystysleikkaus. Minulle ei ole aikaisemmin tehty leikkauksia, saati nukutettu. Toivotaan vaan, että polviongelma selviää tuolla leikkauksella!!

Divalle olen tänäänkin ottanut tuota "nokkimista" agilikontakteja varten. Eli koiran täytyy tökätä kuonolla kämmenselkään saadakseen makupalaa. Sen Diva oivalsi tosi pian. Siinä on nyt edetty niin, että vaaditaan kunnon tökkiminen eikä vaan hipaisu. Seuraavaksi vaikeutetaan niin, että kämmenen sijaintia vaihdellaan:koiran edessä, sivulla, yllä jne. Tänään olemme edenneet siihen pisteeseen, että kämmen on koiran etujalkojen välissä maassa (tämähän on se lopullinen asento myös kontaktilla) ja tökkimällä taas kämmentä saa makupalan. Seuraavaksi täytyy ottaa apuväline treeneihin mukaan. Tätä otetaan sitten leikkauksen jälkeen.

Myös paikallaoloa otettiin. Kotona jo ilman häiriöitä menee minuutti niin, että tiedän, että sen se ainakin pysyy. Sitä kauempia vasta treenaillaan ja otettukin muutamia. Mutta eivät ole vielä varmoja. Tässäkin asiassa on edetty, kun muistelen viimeisimpiä tokotreenejä, jossa Divan kanssa ei onnistunut edes välttämättä joku kymmenen sekunnin paikallaolo. Yhteistreeneissä on niin paljon häiriöitäkin, että jos sais nämä perusasiat täällä kotona ensin kuntoon ja lähdettäs sitten urheilee muualle.