Viime päivityksestä on taas puoli viikkoa vierähtänyt. Tällä välin olemme käyneet jäljestämässä ja esineruutua treenaamassa. Jälki meni hienosti. Diva lähti hyvin vinojanalta jäljelle, nosti hienosti kaikki kuusi keppiä. Esineruudussa veimme Divan kanssa yhdessä kulmiin 2 esinettä. Eka esineen toi vauhdikkaasti. Toisen kerran lähetettäessä jäi hieman haistelemaan jotain hajuja ja itse asia meinasi unohtua. Otin Divan uudestaan sivulle, uusi lähetys ja nyt Diva sinkosi hienosti toiselle kulmalle ja toi esineen vauhdikkaasti.

Lauantaina kävimme treenaamassa bh-koetta varten ilmoittautumista tuomarille, kahdeksikkoa ihmisryhmässä, paukkutreeniä ja esineruutua opky:n kentällä. Tuomari-ilmoittautumisessa Diva nousi ensimmäisellä kerralla sanoessani koiran nimen Sysisalaman DIIVA eli luuli nimeään sanottavan. Otimme saman uudestaan ja silloin pysyi hyvin istumassa esittäytymisen ajan. Ihmisryhmässä ensimmäisen kahdeksikko seuraamisen aikana Diva meinasi haistella ihmisten makkarataskuja. Otin toiselle kahdeksikolle enemmän kehuja mukaan ja Diva pysyi silloin jo ihan hyvin kontaktissa eikä enää  haistellut. Näitä pyrimme vielä harjoittelemaan ennen virallista bh-koetta. Otimme leikkiä ja seuraamisjuttuja kentän päässä sillä aikaa kun pyssyllä paukuteltiin toisella laidalla. Välillä käänsi päätä äänen suuntaan, mutta ei kyllä mitenkään häiriintynyt paukuista. Lopuksi kävimme vielä kaatosateessa ottamassa esineruudusta yhden esineen, minkä Diva toi sitten vauhdikkaasti.

866195.jpg

866194.jpg

Tänään ajelimme Kiikon agilityn epävirallisiin kisoihin. Radalla oli puomi ja sen päätin ottaa ihan rauhassa niin, että Diva pysähtyy kunnolla sekä alkuun että loppuun. Rata menikin hienosti, tuloksena nollarata ja loppusijoitus oli kolmas, vain reilun sekunnin voittajille Tatu/Sisulle hävinneenä. Kuvat on ottanut Pirkko Riekki.