587285.jpg

Tänään lähdettiin käymään Oulun näyttelyssä. Minulla oli kainalosauvat apuna ja niillä konkkailin kehän reunalle. Näyttelyaamuna ei ollut vielä tiedossa edes, kuka vie Divan kehään. En ollut sitä kyllä murehtinutkaan, sillä yleensä jonkun saa aina kehän reunalta sen verran avuksi. Toisaalta alkuviikosta ei ollut muutenkaan varmaa päästäänkö vai ei näyttelyyn, ja missä kunnossa itse olen.

Kaija-Liisa sitten esitti Divan junnuluokassa, jossa oli tänään neljä muutakin narttua. Diva sai ERI:n ja siinä vaiheessa, kun ymmärsin että neiti voitti koko junnuluokan, riemu repesi. Kaiken huipuksi Diva oli paras narttu, sai sertin ja oli VSP. Että ei pöllömmin! :) Näyttelyistä-sivuotsikosta löytyy myös tämänpäiväinen arvostelu.

Onnittelut myös sisko Donille joka oli PN2 ja sai VARA-sertin!

Nyt sitten lepäillään ja lämmitellään, sillä ulkonäyttelyssä oli todella kylmä. Huilaillaan muutenkin ja huomenna sitten treenaillaan jotain tokojuttuja. Tänään kävelin jo omilla jaloillakin jonkun verran. Ja se kans tuntuu!! Pohjelihakset leikatussa jalassa on maitohapoilla. Ehkä pitäisi ottaa sittenkin hieman varovammin, eikä olla heti urheilemassa, en tiedä, mutta kun ei malta...