Niinpä, mää en kestä. Pikkuhiljaa kun saan noita tokoliikkeitä siihen malliin, et tuntuu, että PK-aloliikkeet on pientä hiomista vailla, niin nyt mennäänkin takapakkia. Liikkeestä maahanmeno on meillä ollut varma ja helppo liike, tähän asti. Tänään emme enää sitä osanneet. Diva joko jäi seisomaan, istumaan tai hiippaili perässä. Eli sillä on nuo kaikki menny vähän sekaisin. Hohhoi. Pitänee vissiin ottaa noita kaikkia ilman liikettä ja vahvistaa niitä. Olen alkanut ottaa myös tuota eteenmenoa joka reeniin, niin et se on viimesenä liikkeenä. Eli patukka on kentän perällä odottamassa ja Diva kirmaisee sen luokse käskystä.

Tänään kävimme myös pari agistarttia, tuloksina hyl ja 5vp. Agirataa vähän jännäsin etukäteen, ja sitä keinua. Mutta keinua ei ollutkaan koko radalla. Meidän epäonni tuli kuitenkin puomilla. Ohjasin Divan siihen huonosti, eli Diva tuli puomille vinosta kulmasta ja paivovoima veti sen vauhdilla ilmalentoon ja puomilta alas läjähtäen maahan. Otettiin puomi uusiksi ja se olikin tahtojen taisto, sillä Diva taisi miettiä, että onko tämä puomi vai keinu. Edettiin askel kerrallaan ja kärsivällisesti. Kun Diva pääsi ylös se huomasi itsekin, että puomilla ollaan ja tuli sitten ihan nätisti alas. Rata jatkui niin, että seuraavaksi mentiin putkeen ja uudestaan puomille - meidän onneksi tällä kertaa, sillä saatiin nyt puomi uusittua heti perään ja siinä ei ollut enää mitään ongelmaa. Radalta tuli kolmesta kiellosta hylky.

Toka rata oli ihan hyvää menoa. Ainoa virhe tulikin sitten kun olin itse sijoittunut hölmöön paikkaan ja sen seurauksena saimme kiellon hypyltä. Tällä radalla moni ohjaaja teki virheen heti alussa ryykätessä kepeille. Meille se on taas vahvimpia kohtia, sillä luotan siihen, että Diva osaa mennä itse kepeille ja niin se meni nytkin, siinä se on kyllä hyvä. Kaikenkaikkiaan jäi hyvä fiilis tästäkin päivästä ja ehkäpä uskaltaudutaan noille kontaktiradoillekin pikkuhiljaa. Viimeistään Rokualla startataan sitten urakalla.

Tässä vielä muutamia kuvia tänään:

1522896.jpg

Valssi (olen kääntymässä vasemmalle) kuten jalkateristä huomaa :)

1522895.jpg

1522897.jpg

Olan yliotto(vasemmalta puolen oikeaan käteen) ja vienti putkeen onnistui tässä kohtaa hyvin.

1522894.jpg

Kuvat: Taina Heikkinen