Kävimme tänään Pellon näyttelyssä ja mukana kyytiimme lähti Ulla ja Simba Torniosta. Lähdimme sinne hyvissä ajoin sillä meitä etukäteen varoiteltiin, että välillä on tietöitä. Olimme omasta mielestämme paikalla hyvissä ajoin, puolitoista tuntia ennen arvioitua arvosteluaikaa. Paikan päällä kävimme ensin ilman koiria kehän reunalla ja pikkupaniikki meinas iskeä, sillä tuomari oli niin etuajassa, että kehäsihteeri jo huuteli onko kaikki groenendaelit eli kokonaiset 4 kappaletta paikalla. Pikapissitys, äkkiä Diva jollekin esittäjälle ja itse hakemaan Simba kehään. Yksi koira oli ennen meitä ja pian oltiin jo kehissä. Divalle oli outo esittäjä ja hänelle en ehtinyt ohjeistaa yhtään mitään. Simban kanssa sai tehdä töitä tänään liikkumisen kanssa, sillä Simballakin oli Ulla hukassa ja se meinasi singota katsomoon. Sain kuitenkin sen pidettyä suhtkoht hallinnassa ja lopputuloskin oli hieno eli Simba sai erin ja oli loppujen lopuksi Rop. Myös avo luokan uros sai erin ja oli PU2 ja sai sertin.

Divan esittäjä ei saanut Divaa juoksemaan kunnolla, sillä Diva yritti myös sinkoilla kehänreunalle minun luokse. Arvostelussa olikin kaikki muu erinomaista, mutta liikkeet olisivat saaneet olla tuomarin mielestä paremmat. Arvostelussa ei lukenut, mutta Divan esittäjä meinasi, että Diva olisi myös ollut liian kevyt tuomarin makuun. Diva käyttäytyi reippaasti ja seisoi ihan hyvin. Divan lisäksi oli myös ruotsalainen avo luokan narttu, mutta sekin sai "vaan" punaisen. Eli nartuissa ei siis kukaan saanut mitään.

Sellainen sunnuntaiajelu...nyt ollaan jo kotona ja loppuilta otetaan rennosti. Eiköhän tässä huomenna aloitella sitten jo jotain treeniä näin lomailun jälkeen...